EMail Udskriv Eksporter til ics (for outlook, google calendar, etc...)

Fortløbende IVK kursus/øvegruppe i Emdrup

Arrangementoplysninger 

Fortløbende IVK kursus/øvegruppe i Emdrup
Arrangement:
Fortløbende IVK kursus/øvegruppe i Emdrup
Dato:
14.09.2011 18.30 - 21.30
Hvor:
Emdrup, København - København Ø
Kategori:
Øvegrupper

Beskrivelse

Målet med gruppen er at skabe et forum med tryghed, vækst, udvikling og fordybelse i IVK.

Kurset/øvegruppen, der ledes af Henning Jacobsen som er certificeret til at undervise i IVK, er derfor et fortløbende kursus med op til 6 deltagere. Gruppen mødes regelmæssigt i Emdrup hver den 2. onsdag i måneden, kl. 18:30 - 21:30. Du kan både til- og framelde dig i løbet af sæsonen fra september til og med maj måned.
Det forudsættes at du har tilmeldt dig i forvejen, og at du allerede har trænet IVK med en certificeret træner i hvad der svarer til mindst 4 undervisningsdage. Honorering er på 175 kr/md inkl. moms som betales for 1, 2 eller 3 måneder frem til næste 3 måneders periode. Hvis du ønsker at stoppe på kurset i løbet af året, kan du gøre det ved udløbet af en betalt 3 måneders periode.
For spørgsmål og/eller tilmelding, mail til Henning på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller ring på tlf 28801002.

Sted

Kort
Venue:
Emdrup, København   -   Hjemmeside
Gade:
Emdrup Banke 154
Postnummer:
2100
By:
København Ø
Land:
Land: dk

Beskrivelse

Mødestedet er i rækkehuset Emdrup Banke 154, 2100 Kbh. Ø.
Der er let adgang med den kollektive trafik (S-tog (Emdrup St. linie A) og busserne 21, 42, 43, 185) samt fri parkering på Bredelandsvej/Bolandsvej for biler og cykler og lignende!

Deltagere:

Det er for sent at tilmelde sig dette arrangementet.

Nyheder