Hvad er Ikkevoldelig Kommunikation

Ikkevoldelig Kommunikation

......

hvor kommer det fra og hvad er kernebudskabet?

Ikkevoldelig Kommunikation byder på en bestemt måde at anskue mennesker og relationer på

Ikkevoldelig Kommunikation er et menneskesyn og en måde at kommunikere på. Helt centralt er intentionen om at møde sig selv og andre mennesker med fokus på at forstå og skabe kontakt. Det vi søger kontakt med er hvilke behov, der er på spil hos os selv og andre.

Læs mere…

Hvorfor IVK?

I vores liv, i familien, på arbejdspladsen og alle situationer, hvor vi konfronteres med andre mennesker, bliver vi hele tiden udfordret på vores forskelligheder. Forskellige ønsker og forventninger skaber konflikter. Konflikter kan let give stress, skabe afstand og tappe alvorligt på energien og trivslen for alle. Konflikter kan også være den kraft og spænding, der skaber kvalitet i kontakten, fordyber vores relationer, fører til kreativitet og får nye veje til at blomstre op. Det kommer helt an på, hvordan konflikterne håndteres!

Læs mere…

IVK og hjerneforskningen

Den seneste hjerneforskning er begyndt at interessere sig for om der er en sammenhæng mellem hjernens udvikling og funktion, og vores evne til empati og trivsel, lykke, livsduelighed, ydeevne, forventet levealder, osv.

I vores sidst ankomne hjernedel, frontallapperne, ligger vores evne til empati og medmenneskelighed

Læs mere…

Nyheder