FIVK NYHEDSBREV 86

faktura logo 

FIVK NYHEDSBREV

Kære Gæst, velkommen til FIVK´s nyhedsbrev nr. 86

NÆSTE ARRANGEMENT

Den 28. november starter vi igen med en øvegruppeaften i København, se mere på FIVK hjemmeside(KLIK HER).  Geske Glahn og Lars Rau har sagt ja til at være tovholder for en øvegruppenaften, og det er vi meget glade for. Vi håber at mange af jer kan og vil møde op denne aften.

 

NYT OM FIVK MATERIALESALGET


webshopI en årrække har Birthe Bak stået for Materialesalget. Hun har nu besluttet at “gå på pension” og har overdraget Materialesalget til FIVK. Det betyder, at du nu og fremover kan købe materialer direkte på FIVK’s hjemmeside. Under materialesalget har der også været et bogudlån. Denne service indstiller vi indtil videre.
I forbindelse med overtagelsen af Materialesalget, har vi sænket prisen på en lang række bøger, så tøv ikke med at kigge ind og se om der kunne være noget, du kunne blive fristet af.

Vi vil gerne sige Birthe tak for hendes arbejde med Materialesalget og for hendes utrættelige bringen bøger og andre materialer med til FIVK arangementer, så deltagere havde mulighed for at se og købe. Og vi har også sat pris på, at Birthe har valgte at bruge en stor del af overskuddet fra bogsalget på legater til FIVK-medlemmer der kunne bruge en hånd for at kunne deltage i et kursus.

SE FIVK-SHOPPEN(KLIK HER)

 

OM FIVK-SHOPPEN


På FIVK´s webshop er det muligt at betale med dankort og medlemmer der er logget ind får automatisk 10% på de varer der har medlemsrabat. (Alle indtil videre) 

RESTORATIVE CIRCELS


Thomas Lester deltog i sommer i en 4 dages workshop om processen restorative circles. Det foregik i Rochester (USA). På FIVK´s blog(KLIK HER) kan du læse mere om processen, som er et effektivt alternativ til vores gængse måde at håndtere konflikt på i fællesskaber og samfund.

 


Med venlig hilsen
På FIVK’s bestyrelses vegne

Gitte Carlsen.

 - - -
Ikke interesseret længere?